Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van onze visie, daarom proberen wij economie en ecologie met elkaar te verzoenen.

Duurzaam produceren

Hulstaert nv hecht veel waarde aan milieuvriendelijke productieomstandigheden recyclage.

Gebruik van grondstoffen

Aangezien grondstoffen schaarser worden, is het hergebruik ervan via recyclage steeds belangrijker.

Recycling is een integraal onderdeel van onze duurzaamheidsstrategie. Het is ons doel om afval tot een minimum te beperken en om afvalmateriaal in kringlopen voor materiaalrecycling in te voeren.

Eierschalen die vrijkomen bij de productie van onze eiproducten worden volledig gecomposteerd en kunnen worden gebruikt als meststof.

Biologische producten

Voor de producten van ons uitgebreide assortiment gebruiken we de beste eieren van alle diervriendelijke productiesystemen. In het bijzonder verwerken we ook eieren uit biologische productie.

Voor de productie van onze biologische eiproducten gebruiken we uiteraard eieren van gecertificeerde biologische bedrijven. Deze eieren zijn afkomstig van kippen die worden gehouden in diervriendelijke vrije uitloopomstandigheden in een natuurlijke omgeving en die uitsluitend worden gevoed met biologisch voer.

Wagenparkbeheer

Onze voertuigen zijn uitgerust met emissiearme motortechnologie, waardoor milieuvriendelijk en zuinig transport mogelijk is. Met behulp van een computerondersteund dispatchingsysteem zorgen we voor een zeer efficiënte benutting van onze voertuigen en vermijden we lege ritten.

Over Fleggs

Fleggs is een product van Hulstaert nv. Sinds 1970 staat Hulstaert te Sint-Niklaas voor betrouwbare eiproducten.

Certificaten

Geniet met zekerheid en vertrouwen van onze veilige en verse producten. Als garantie van onze kwaliteit hebben wij meerdere certificaten.