Over Fleggs

Fleggs is een product van Hulstaert nv. Sinds 1974 staat Hulstaert te Sint-Niklaas voor betrouwbare eiproducten.

Onze belofte

Kwaliteit & Veiligheid

Fleggs staat voor de hoogste kwaliteit en gegarandeerde resultaten - vandaag en in de toekomst! Zowel Fleggs als onze toeleveranciers opereren onder de strengste Europese kwaliteits- en hygiënenormen.

Klantgerichtheid

Met veel competentie en creativiteit ontwikkelen wij ons productassortiment verder, altijd met de behoeften van onze klanten in gedachten. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van onze visie. Wij proberen economie en ecologie met elkaar te verzoenen en hechten veel waarde aan milieuvriendelijke productieomstandigheden en recyclage.

Over Hulstaert nv

Al meer dan 50 jaar staat Hulstaert voor betrouwbare eiproducten. Sinds 2021 bieden wij ook eiproducten aan onder de merknaam Fleggs. Fleggs staat voor kwalitatieve eiproducten in een handige, kleinere verpakking.

De productie van onze eiproducten gebeurt semi-automatisch met moderne machines, door gespecialiseerd en goed opgeleid personeel. Zo garanderen wij de beste kwaliteit voor elke culinaire uitdaging!

Logo Hulstaert nv

Duurzaamheid

Economie en ecologie met elkaar verzoenen, daarom hechten we veel waarde aan milieuvriendelijke productieomstandigheden en recyclage.

Certificaten

Geniet met zekerheid en vertrouwen van onze veilige en verse producten. Als garantie van onze kwaliteit hebben wij meerdere certificaten.