Onze klanten

Met onze kwalitatieve eiproducten bedienen wij verschillende branches. Maak kennis met onze klanten en ontdek hoe Fleggs ook iets voor u kan betekenen.

Catering & Grootkeuken

Betover uw klanten met een gevarieerd menu samengesteld met hoogwaardige producten. Fleggs versnelt de werking in uw keuken, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Groothandel Bakkerij

In bakkerijen is het van belang snel grote hoeveelheden baksels te produceren. Hoogwaardige, makkelijk hanteerbare en vooral ook veilige eiproducten zijn dan onontbeerlijk!

Groothandel Vleeswaren

Ook voor slagers is het van belang toegang te hebben tot grote hoeveelheden hoogwaardige eieren. Fleggs maakt dit voor u makkelijk. Onze eiproducten zijn altijd vers en veilig!

Industrie

Wij leveren een uitgebreide waaier van producten aan veeleisende voedingsproducenten, waaronder onze Fleggs vloeibare en gepasteuriseerde eieren.

Hotel

Uw gasten willen een gevarieerd buffet dat overtuigt door versheid en smaak. Of het nu desserts of hartigheden zijn - onze productportefeuille overtuigt door versheid en kwaliteit.

Retail

Eieren zijn gevoelige natuurproducten en kunnen besmet zijn met ziekteverwekkende bacteriën, zoals salmonella. Onze Fleggs-producten zijn gepasteuriseerd, hygiënisch en worden regelmatig gecontroleerd. 100% veilig voor de retail dus.

Onze recepten

Ontdek het gemak van vloeibare eieren. Fleggs eieren zijn ideaal om te bakken of diverse gerechten mee te bereiden. De mogelijkheden zijn oneindig.

Inspiratie nodig?

Waarom kiezen voor Fleggs?

Kwaliteit & Veiligheid

Fleggs staat voor de hoogste kwaliteit en gegarandeerde resultaten - vandaag en in de toekomst! Zowel Fleggs als onze toeleveranciers opereren onder de strengste Europese kwaliteits- en hygiënenormen.

Klantgerichtheid

Met veel competentie en creativiteit ontwikkelen wij ons productassortiment verder, altijd met de behoeften van onze klanten in gedachten. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van onze visie. Wij proberen economie en ecologie met elkaar te verzoenen en hechten veel waarde aan milieuvriendelijke productieomstandigheden en recyclage.